sobota 21. prosince 2013

Victoria's Secret Fashion Show 2013

Pravidelně, jako každý rok, se v New Yorku konala největší módní přehlídka na světě! A to světoznámé značky Victoria's Secret. Na mole jsme mohli spatřit nejkrásnější ženy z celého světa. Mezi ně patří Candice Swanepoel, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio a plno dalších.

Nejočekávanější model celého večera se stal také zahajovacím kouskem. Candice otevřela celou show v podprsence Royal Fantasy Bra, která stojí 10 milionů dolarů. Tato podprsenka je poseta diamanty a brilianty, proto byla Candice na každém kroku hlídána bodyguardy. 




Během přehlídky nechyběla ani hudební vystoupení. Na pódiu jsme mohli vidět několik hvězd jako například britskou dívčí skupinu Neon Jungle, ty dělaly hudební doprovod kolekci ze sekce PINK, či neodolatelnou Taylor Swift, která během večera měla dokonce dvě vystoupení. 




Já čekám na tuto přehlídku netrpělivě každý rok. Loňská přehlídka mě oproti jiným ročníkům maličko zklamala a proto jsem byla opravdu zvědavá na tu letošní. A byla jsem příjemně překvapena. Každý model je do detailů propracovaný a všechny modelky vypadají skvěle! Takže se budu opět těšit na příští rok :)



♥Domi

Žádné komentáře:

Okomentovat