pátek 14. března 2014

Food Court

Jak již jistě víte, návrháři po celé zemi už představují modely pro příští zimu a léto (tj. 2015). I my Vás tedy chceme zatáhnout do světa módy pro příští rok.
Není řečeno přesně, co návrháři upřednostňují. Někde vidíte jemné barvy a někde vidíte brazilskou pestrost. Někde odhalené dekolty, ale i krajky podél paží u večerních koktejlek. 
Dobře. Myšlenky mám rychlejší než mé prsty na klávesnici! Už asi víte, co se chystám napsat. V následující sezóně jde o protiklady!!! A nebát se kombinovat nezvyklé kousky. Když bychom vzali v úvahu tu krajku (krajkový top), proč ho nevzít k sukni s pestrým křiklavým vzorem? 👍 
To je do uvedení. Ale o čem se chci bavit jsou přehlídky Chanel a Moschino. Už jste je viděli? Ne? Tak přestaňte číst a zkoukněte je na těchto odkazech!

>>> Fotky Moschino ZDE 
>>> Přehlídka Chanel (YouTube) HERE

Zaujati? Já též! Moschino vsadil na lesklou motorkářskou kůži s množstvím zlata! Zahajovací modely jsou poněkud jiné. Jako když modelky vyšly z továrny McDonald's. Ale proč ne, jejich kabelky a kryty na mobily jako hranolky a kelímky na pití jsou TAK oblíbené! 
A Chanel? Přehlídka v nákupním centru? Nemohlo by to být lepší. Cara Delevingne opět zavládla a přehlídka byla opravdu úžasná! No, co bychom také chtěli od velkého Karla. 
Ovšem jedna otázka mi stále vrtá hlavou. Není to nějaký skrytý odkaz na to, abychom s módním průmyslem něco konečně neudělali? Dnešní krása je přece být vychrtlá a mít co nejméně kilo. A dokonalou postavu. 
Modelky se procházejí mezi regály jídla a jídlo dokonce nosí, tak proč ho nezačít konečně jíst? 

/Katty <3



                              




Moschino iPhoneCase




Žádné komentáře:

Okomentovat