pátek 2. května 2014

Připraveni na léto? Odhalte se!

Celou zimu jsme cvičily a snažil se vypadat do léta skvěle. Letos jsou v kurzu krátké topy, a tak naše práce nepřijde vniveč. Tento kousek najdete dnes skoro v každém obchodě. Já jich nejvíce našla samozřejmě v Bershce (je to můj nejoblíbenější obchod).

Top do pasu, či skoro podprsenka? Nosí se opravdu všechno a nebojte se toho! K těmto topům můžete vzít kalhoty, kraťasy i úzkou sukni. Také jsem našla něco, čemu se říká "prostřižené šaty" či sladěná dvojice. Pokud jsi odvážná, neboj se toho! Skvělé na horké letní dny a zároveň sexy. 

Viděla jsem několik módních přehlídek pro léto 2014 a největším trendem je odhalování. Módní tvůrci se letos zaměřili na něco, co je pro letní měsíce typické pro každého z nás. Je to jednoduché, ukažte více kůže. A tuto sezónu se nemusíte stydět, naopak budete v krátkém topu za největší módní ikonu. Odhalená oblast žeber se stala součástí každé kolekce. 

Letos je jen na vás, jestli pojmete tento trend jako eleganci na večerní procházku či propadnete nádherným vzorům a barvám. Díky kombinování krátkých topů a elegantních sukní budete vypadat sexy za každé okolnosti.





      "Sladěná dvojice"

♥Domi

Žádné komentáře:

Okomentovat